Galatasaray’ın Masal Projesi

Riva değerine değer katıyor
Galatasaray’da “Kurtuluş reçetesi” olarak görülen Riva Projesi’nde 3 ay önce başlayan çalışmalar devam ediyor.
Tam 13 yıldır Sarı-Kırmızılı kulübün en önemli gündem maddesi olan Riva’nın her geçen gün değer kazanması yönetimin elini güçlendiriyor.
Köprü faktörü
3. köprünün bu bölgeden geçecek iddiaları Riva’nın fiyatını 200 milyon doların üzerine yükseltti. Yeni yapılacak köprünün çevre yolu Galatasaray’ın Riva’da sahip olduğu arazinin sadece bir kilometre uzağından geçeceğinin kesinleşmesinin ardından ise bu rakam 250 milyon dolara kadar yükseldi. Aysal başkanlığındaki yönetim 1 milyon 150 bin metrekarelik arazide 844 villa yapma seçeneğini belirleyip çalışmalara başlayınca yetkililer Riva’nın değerinin 300 milyon dolara çıktığını belirttiler. Böylece proje dolar bazında fiyatını ikiye katladı.
Güçlenen dolar Galatasaray’a bir artı daha getirdi. Sarı-Kırmızılı yönetimin 11 Haziran tarihinde Riva Projesi için komite kurduğunda doların değeri 1,58 civarındaydı. 6 aylık süre zarfında ABD dolarının değeri 1,84′ye yaklaşırken, Sarı-Kırmızılılar TL bazında yaklaşık olarak 80 milyon lira gelir artışına da imza attı.
masal oku 
masallar
masal

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Masal kremleri hakkında bilinmesi gerekenler

sorunlarından biri olarak görülmektedir masal

Masal Nedir?